Om Jens

Jeg har siden 1998 arbejdet som ejendomsmægler og gennem tiden hjulpet mange mennesker videre til deres næste drømmebolig. Jeg synes stadig at jobbet som ejendomsmægler er verdens bedste job. I jobbet møder man mange spændende mennesker, de bringer alle forskellige historier med sig og derfor har jeg aldrig oplevet to handler, som har været ens. Kunderne handler på baggrund af fakta, men også i høj grad på baggrund af følelser og fornemmelser. De mennesker som enten sælger eller køber en bolig er mennesker, som er i færd med det, der måske er en af de allerstørste beslutninger i deres liv. Denne helt specielle situation skal man som ejendomsmægler have stor respekt for, og i den sammenhæng er det vigtigt, at kunne udvise empati og indlevelse. Man må aldrig glemme, at det som er hverdag for mig som ejendomsmægler, er en helt særlig begivenhed for kunden.
Siden starten af min karriere har jeg arbejdet i hele det sydfynske område fra Ringe til Bagenkop, og fra Faldsled til Hesselager, dette er min hjemmebane, her ligger det marked jeg har et særligt godt kendskab til. Jeg ved derfor, at der lokalt kan være forhold som kan have stor indflydelse på salget af en bolig. Så lokalkendskab og en løbende interesse for områdets udvikling er af stor betydning for rådgivningen af kunderne.

Om Jeanette

Med over 20 års erfaring, har jeg tilegnet mig en lang række kompetencer, som jeg dagligt bruger i mit virke som ejendomsmægler og valuar.  Jeg har mine erfaringer fra advokatkontor, senere som filialchef og partner i nogle af de større mæglerkæder. Jeg underviser i ejendomshandel på ejendomsmæglerud-dannelsen, hvilket gør, at jeg er opdateret på alt, hvad der rør sig i branchen.
Jeg er interesseret i ejendomme, der har betydet noget for de mennesker, der har boet der. En ejendom giver mening for mig, hvis den har en værdi udover det, blot at være en bolig. Det er æstetikken, beliggenheden og fortællingerne – husets historie og minderne fra dem, der engang har kaldt det sit hjem.
Jeg vil mennesker – og jeg vil historierne. Jeg vil ind under huden på mine sælgere, kende til enhver krog i hjemmet. Jeg vil kende til jeres favorit sted med læ i haven, hvor man kan nyde et godt glas i aftenens sidste solstråler. Jeg vil kunne fortælle mulige købere, hvad I vil savne, samt hvad I selv faldt for da I købte. Jeg vil være jeres repræsentant – jeres vært i jeres hjem. Jeg vil give mulige købere en personlig oplevelse - en guidet rundtur - med hyggelige anekdoter fra jeres hjem og små fortællinger om lokalsamfundet. Jo mere jeg ved, jo mere kan jeg fortælle og desto mere kan mulige købere forelske sig i netop jeres hjem. Alt dette sker gennem godt og personligt samarbejde mellem mine sælgere og jeg.

Om Anders

Anders er 25 år og under uddannelse til ejendomsmægler. Anders er lokal forankret i Svendborg og kender derfor vores lokalområde godt. Derudover havde han sin halv-årige praktikperiode hos os og har derfor et godt kendskab til firmaets værdier og mål.
Anders vil primært være bag skrivebordet og følge sagerne fra start til slut. Derudover vil han stå for firmaets udtryk udadtil mht. annoncering i diverse medier samt opdateringen af udstillingen.

Han er i øvrigt en af de smilende medarbejdere, som møder dig, hvis du har lyst til at besøge os i forretningen.  

Om Emil

Emil er 25 år, han læser til dagligt på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole hvor han er ved og tage en Professionsbachelor i Økonomi. Han er i færd med sin halvårlige praktik periode. Emil vil være at finde på vores kontor hvor han vil assistere det øvrige personale med sagerne der kommer ind. Ydermere skal han foretage analyser af indtægterne i vores forretning.

Dine personlige og uafhængige ejendomsmæglere

Hos Storm & Dubourg tror vi på den gode klassiske ejendomsmægler, som bygger på gensidig tillid, personlige service og godt købmandskab. Vi er dine nærværende og tilstedeværende ejendomsmæglere i Svendborg, på Sydfyn og Langeland, vi går aldrig på kompromis i vores kvalitet , men tværtimod går et ekstra stykke vej for at gennemføre handlen til din tilfredshed.
Vi lægger vægt på den personlige kontakt og dialog med dig som sælger. Hos os møder du din personlige ejendomsmægler, der sætter sig ind i din situation og forstår dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget. Alle boligsalg er forskellige og med en personlig, empatisk og engageret ejendomsmægler bliver det nemmere at komme i mål med salget.
For os er det afgørende at kende så meget til boligen som muligt, og naturligvis kende til de mange gode og personlige historier, der hænger uløseligt sammen med boligen. Vi vil gerne formidle de gode historier videre til de potentielle købere og finde frem til de rette mennesker, der nu skal fylde boligen med deres historier. For vi ved at det handler om mennesker, og mennesker handler både i forhold til fornuft, sanser og følelser.
Vi ser frem til at byde nye og som gamle kunder velkommen hos os.
Vi er et ejendomsmæglerfirma fra Svendborg, bestående af uddannede ejendomsmæglere og valuarer. Vi sætter høj faglighed, stor erfaring og personlige relationer i højsædet. Vi har mange års erfaring med salg af alle typer boliger i det sydfynske, og har beskæftiget os med vurdering og salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, mindre landbrug og sommerhuse m.m. Det er vigtigt for os, at der er tillid og tryghed hele vejen igennem forløbet - både før, under og efter. Vi samarbejder kun med dem, som du ønsker, skal være en del af din bolighandel. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.

Forsikringsforhold:

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Sagskordinator søges

Vi har siden vores start i 2019 oplevet en fantastisk fremgang i vores forretning og derfor søger vi en dygtig sagskoordinator til vores ejendomsmæglerforretning centralt beliggende i Svendborg.
Vi tilbyder en spændende stilling på et kontor med uformel omgangstone og med højt til loftet hos et kvalitetsbevidst og resultatorienteret team på 3 ansatte, hvor god kundeservice, seriøs rådgivning, loyalitet og troværdighed er en selvfølge.
Dine arbejdsopgaver vil være:
Sagsbehandling af alle handlens faser
Kvalitetssikring
Udarbejdelse af købsaftaler
Kundebetjening i forretning, pr. telefon og mail
Kendskab til C&B’s processtyring vil være en fordel.
Stillingen kræver:
At du har en meget høj grad af faglighed, erfaring fra lignende stilling hos ejendomsmægler eller advokat.
Som sagskoordinator er du kernen i forretningen, og tager dig af alt det juridiske papirarbejde i forbindelse med en ejendomshandel, så salget foregår optimalt – og så nemt som overhovedet muligt for handlens parter og ejendomsmæglerne.
Det er sagskoordinatoren, der sørger for:
at indhente relevante dokumenter fra de offentlige myndigheder
indhente relevante dokumenter hos sælger herunder oplysninger om ejerforening/grundejerforening m.fl.
opsætning og udførelse af korrekt salgsmateriale herunder bl.a. salgsopstilling, boligpræsentation og købsaftale.
berigtigelse af handlen herunder udarbejdelse og tinglysning eller godkende skøde, refusionsopgørelse etc.
markedsføring af butikkens boliger i aviser, på nettet og i udstillingen.
Du deltager også i betjeningen af kunder såvel ved møder som ekspedition i forretningen og via telefon og mail og har kontakt til advokater, banker og realkreditinstitutter.
Vil du gerne være sagskoordinator hos os, er det vigtigt, at du er serviceminded, engageret og pligtopfyldende, og at du har et godt overblik med sans for detaljerne. Det er endvidere vigtigt, at du er positiv og løsningsorienteret samt flair for anvendelse af forskellige IT-systemer. Kan du bage en kage, så skader det ikke!
Har du spørgsmål eller er der noget du ønsker at få uddybet så kontakt os. Send hurtigst muligt din ansøgning og CV, vi tilbyder naturligvis fuld diskretion, og yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Jeanette Dubourg og Jens Storm, ejendomsmæglere og indehavere.