Dine personlige og uafhængige ejendomsmæglere

Hos Storm & Dubourg tror vi på den gode klassiske ejendomsmægler, som bygger på gensidig tillid, personlige service og godt købmandskab. Vi er dine nærværende og tilstedeværende ejendomsmæglere i Svendborg, på Sydfyn og Langeland, vi går aldrig på kompromis i vores kvalitet , men tværtimod går et ekstra stykke vej for at gennemføre handlen til din tilfredshed.
Vi lægger vægt på den personlige kontakt og dialog med dig som sælger. Hos os møder du din personlige ejendomsmægler, der sætter sig ind i din situation og forstår dine ønsker, drømme og forventninger til boligsalget. Alle boligsalg er forskellige og med en personlig, empatisk og engageret ejendomsmægler bliver det nemmere at komme i mål med salget.
For os er det afgørende at kende så meget til boligen som muligt, og naturligvis kende til de mange gode og personlige historier, der hænger uløseligt sammen med boligen. Vi vil gerne formidle de gode historier videre til de potentielle købere og finde frem til de rette mennesker, der nu skal fylde boligen med deres historier. For vi ved at det handler om mennesker, og mennesker handler både i forhold til fornuft, sanser og følelser.
Vi ser frem til at byde nye og som gamle kunder velkommen hos os.
Vi er et ejendomsmæglerfirma fra Svendborg, bestående af uddannede ejendomsmæglere og valuarer. Vi sætter høj faglighed, stor erfaring og personlige relationer i højsædet. Vi har mange års erfaring med salg af alle typer boliger i det sydfynske, og har beskæftiget os med vurdering og salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, mindre landbrug og sommerhuse m.m. Det er vigtigt for os, at der er tillid og tryghed hele vejen igennem forløbet - både før, under og efter. Vi samarbejder kun med dem, som du ønsker, skal være en del af din bolighandel. Vi er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening samt Danske Selvstændige Ejendomsmæglere.
Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg

Om Jens

Jeg har siden 1998 arbejdet som ejendomsmægler og gennem tiden hjulpet mange mennesker videre til deres næste drømmebolig. Jeg synes stadig at jobbet som ejendomsmægler er verdens bedste job. I jobbet møder man mange spændende mennesker, de bringer alle forskellige historier med sig og derfor har jeg aldrig oplevet to handler, som har været ens. Kunderne handler på baggrund af fakta, men også i høj grad på baggrund af følelser og fornemmelser. De mennesker som enten sælger eller køber en bolig er mennesker, som er i færd med det, der måske er en af de allerstørste beslutninger i deres liv. Denne helt specielle situation skal man som ejendomsmægler have stor respekt for, og i den sammenhæng er det vigtigt, at kunne udvise empati og indlevelse. Man må aldrig glemme, at det som er hverdag for mig som ejendomsmægler, er en helt særlig begivenhed for kunden.
Siden starten af min karriere har jeg arbejdet i hele det sydfynske område fra Ringe til Bagenkop, og fra Faldsled til Hesselager, dette er min hjemmebane, her ligger det marked jeg har et særligt godt kendskab til. Jeg ved derfor, at der lokalt kan være forhold som kan have stor indflydelse på salget af en bolig. Så lokalkendskab og en løbende interesse for områdets udvikling er af stor betydning for rådgivningen af kunderne.
Ejendomsmæglerfirmaet Storm & Dubourg

Om Jeanette

Med over 20 års erfaring, har jeg tilegnet mig en lang række kompetencer, som jeg dagligt bruger i mit virke som ejendomsmægler og valuar.  Jeg har mine erfaringer fra advokatkontor, senere som filialchef og partner i nogle af de større mæglerkæder. Jeg underviser i ejendomshandel på ejendomsmæglerud-dannelsen, hvilket gør, at jeg er opdateret på alt, hvad der rør sig i branchen.
Jeg er interesseret i ejendomme, der har betydet noget for de mennesker, der har boet der. En ejendom giver mening for mig, hvis den har en værdi udover det, blot at være en bolig. Det er æstetikken, beliggenheden og fortællingerne – husets historie og minderne fra dem, der engang har kaldt det sit hjem.
Jeg vil mennesker – og jeg vil historierne. Jeg vil ind under huden på mine sælgere, kende til enhver krog i hjemmet. Jeg vil kende til jeres favorit sted med læ i haven, hvor man kan nyde et godt glas i aftenens sidste solstråler. Jeg vil kunne fortælle mulige købere, hvad I vil savne, samt hvad I selv faldt for da I købte. Jeg vil være jeres repræsentant – jeres vært i jeres hjem. Jeg vil give mulige købere en personlig oplevelse - en guidet rundtur - med hyggelige anekdoter fra jeres hjem og små fortællinger om lokalsamfundet. Jo mere jeg ved, jo mere kan jeg fortælle og desto mere kan mulige købere forelske sig i netop jeres hjem. Alt dette sker gennem godt og personligt samarbejde mellem mine sælgere og jeg.

Om Kristine

Jeg er 23 år, og under uddannelse som ejendomsmægler. Jeg vil være at finde på vores kontor, hvor jeg arbejder med sager, der kommer ind. Derudover står jeg for markedsføring og annoncering.
Jeg brænder for ejendomsmæglerfaget, da jeg bliver motiveret af at skabe resultater og gøre en forskel for andre mennesker. For mig kan dette være enten at hjælpe dem med at sælge en bolig, eller hjælpe dem med at finde drømmeboligen.
Jeg er født og opvokset på Langeland, og er derudover også opvokset på Tåsinge. Jeg har derfor et stort kendskab til det sydfynske og dens skønne idyl.

Forsikringsforhold:

Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos HDI Forsikring. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk.
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk.
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk og/eller til Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, tlf. 72 40 56 00, www.dnfe.dk