Dronebillede med udsigt over Svendborg

Køberkartotek

Hvis vi ikke lige har din drømmebolig til salg nu, så kan det jo være den bliver sat til salg lige om lidt. Så er det en rigtig god ide at være i vores køberkartotek for så sender  vi helt automatisk salgsmaterialet til dig når boligen kommer til salg. Det eneste du skal gøre er at give os lidt oplysninger om den bolig du gerne vil have. Hvad må den koste, hvor stor skal den være, hvor skal den ligge, så det være i et plan eller flere plan? Jo mere du fortæller os, jo bedre forslag sender vi til dig.

Vores køberkartotek gælder alle kategorier af boliger, så uanset om du er på jagt efter en villa eller et sommerhus, ejerlejlighed, rækkehus eller noget helt andet så er det altid en god ide at lade sig skrive op hos os.

Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig så dine drømme kan gå i opfyldelse.Er du boligsøgende, og fandt du ikke hvad du søgte, eller dækker vores nuværende udbud ikke dine ønsker til din nye bolig, så registrer dig her i vores køberkartotek! Så holder vi dig løbende ajour fremover.

Skriv dig op i vores køberkartotek og lad os hjælpe dig med at finde drømmeboligen

Kom forrest i køen til nye og spændende boliger, der sættes til salg. Det kan jo være, at det måske er lige netop din drømmebolig som snart bliver sat til salg. Vi udbyder alle typer af boliger, alt fra villaer til ejerlejligheder og sommerhuse. Så gå ikke glip af gode spændende tilbud.

Bolig

Bemærkninger

Kontaktoplysninger