Personlig og effektiv bolighandel

Storm & Dubourg er et frit og uafhængigt ejendomsmæglerfirma, hvilket betyder, at vi ikke har nogle økonomiske bindinger til ejendomsmæglerkæder, kreditforeninger eller pengeinstitutter. Som uafhængigt ejendomsmæglerfirma er vi ikke en del af en kæde, og er ikke bundet til eller afhængige af bestemte samarbejdspartnere. Det betyder, at vi samarbejder med dem, som DU ønsker skal være en del af din bolighandel. Vi giver dig en seriøs og reel rådgivning, uden at skulle varetage særinteresser. Samtidig, kan vi det samme som alle kædemæglere, men har bedre tid til den enkelte. Vi arbejder og rådgiver udelukkende til din fordel.
Vi har mange års erfaring med salg af alle typer boliger i det fynske, og har beskæftiget os med vurdering og salg af villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, andelsboliger, mindre landbrug og sommerhuse m.m.
Medarbejderne hos Storm & Dubourg er alle veluddannede og meget kompetente til at rådgive om alle handelens forhold, fra at du har besluttet dig for et salg til ejendommen er overdraget.
Hos Storm & Dubourg har vi ikke et mål om at være størst – Vores mål er at gøre vores arbejde bedst overfor dig som sælger, men absolut også give vores køber en god, personlig oplevelse hver gang. Vi gør vores yderste og går altid ”de ekstra skridt, der skal til” for vores kunder. Hos os, er du i fokus og vi har altid god tid.

Skal du sælge bolig, og tør du gøre det uden at spørge os?

Gratis og uforpligtende salgsvurdering. Vi finder en tid, der passer dig.
Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og har tillid til os både før, under og efter forløbet.
Når vi kommer, gennemgår vi boligen, både ude og inde og bagefter laver vi sammen en plan for salget ud fra dine ønsker og behov.
Sådan kan du forberede dig på vores besøg - Lav en liste med alle plusserne ved dit hjem;
-               De søde naboer, vejfesten, lokalmiljøet osv.
-               Husk alt det man ikke kan se: Den lune krog på terrassen, det bedste sted i stuen, stemningen i haven      osv.
-               Hvad faldt du selv for da du købte boligen?
-               Hvad er sværest at forlade?
-               Hvilke forbedringer har du lavet ved boligen?

Få en gratis salgsvurdering

Udfyld formularen, og vi vil kontakte dig for en gennemgang af salgsprisen på din ejendom.

december 2019

MTOTFLS
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031