Grønnegade 6, 1., 5600 Faaborg

Ejerlejlighed

Dejlig ejerlejlighed med attraktivt beliggenhed lige i hjertet af Faaborg by. Lejligheden fremtræder velholdt og indbydende og er lige til at gå til for køber.
Fra lejligheden har man en dejlig nem adgang til alt hvad Faaborg byder på, få minutters gang til havnemiljøet med bl.a. havnebadet. Byens gågade miljø og byens torv ligger lige ved lejligheden, desuden er der naturligvis mange gode indkøbsmuligheder.

Lejligheden kan forventeligt, og efter ansøgning hos kommunen, erhverves som flexbolig, hvorved man ikke har bopælspligt, og kan dermed benytte lejligheden som pendlerbolig eller anden midlertidig bolig.

Indeholder: Pænt køkken med spiseplads. En hyggelig stue med plads til både spise- og opholdsafsnit. Soveværelse og 2 værelser. Entre med garderobeplads. Badeværelse med gulvvarme og brusebad. Desuden forefindes toilet med håndvask samt vaskemaskine og tørretumbler.

Op til lejligheden er der egen trappegang med en bred og god trappe.

Lejligheden ligger i en ejendom med pæne udenomsarealer, der byder på et hyggeligt gårdmiljø, gode parkeringspladser lige ved døren, og der er separat udhus til lejligheden.

Bestil gerne en uforpligtende fremvisning, bare ring til os på 62 20 80 80.