Tværvej 1, Longelse, 5900 Rudkøbing

Stråtækt idyl få hundrede meter fra Langelands østkyst

Er drømmen at finde et stemningsfuldt hus, hvor der ånder fred og idyl, så kan dette rummelige stråtækte bindingsværkhus tæt på Langelands østkyst være stedet til jer.

Huset her kan både anvendes som helårs- og sommerbolig. Man bor omgivet af smuk natur i gåafstand fra Langelandsbæltet med et skønt bade- og fiskevand. Området byder på mange vandre- og løberuter og især turen til Spodsbjerg er en flot tur. Her passerer man både vand og skovområder inden man når byen, hvor der er indkøbsmuligheder og en hyggelig lystbådehavn.

Søger man en større by med flere indkøbsmuligheder og et godt handelsliv, skal man blot køre ca. 10 minutter, så kommer man til Rudkøbing.

Når man ankommer til huset fornemmer man med det samme, at her er tale om et helt særligt sted. De store kampesten, der smukt indrammer det smukke hus og de mange høje træer, der skaber en dejlig stemning. Og når man står der i gårdspladsen og drejer omkring kan man nyde en smuk udsigt ud over vandet og går man om i haven venter en parklignende have med havedamme og et stort udvalg af specielle buske og træer.

I det stemningsfulde hus er der mange fine detaljer og skønne kroge, der er fordelt godt ud på de i alt 230 rummelige kvm. Der er store fælles opholdsområder med et køkken-alrum med trappe til førstesalen og 2 rummelige stuer, hvor der er god plads til at være sammen. På hele sydsiden af huset er der anlagt et dejligt terrasseområde, hvor sommeren kan nydes fuldt ud. Tilbage i huset finder man tillige i stueplan et værelse, et badeværelse, det praktiske bryggers og den pæne entréindgang med gæstetoilet og trappe til førstesalen.

På førstesalen venter en stor repos med flere anvendelsesmuligheder. Fra reposen er der udgang til en svalegang mod øst med udsigt til vandet og indgang til et værelse med endnu en svalegang med udsigt til vandet. På den modsatte side af reposen er endnu en repos, et rummeligt gangareal og et værelse. Det velanlagte uderum er en sand oase og her blandt smukke høje træer og dekorative buske kan man nyde udelivet, hvor der er højt til den blå himmel og en fred og ro.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.