Skovgyden 6B, Kissendrupgård, 5540 Ullerslev

Liebhaveri - alt er gennemrenoveret med respekt for ejendommens oprindelige stil.

Velkommen til Kissendrupgård.


Ønsker du fred og ro på landet åbne marker og skov med masser af vildt - og midt i lille aktiv landsby - tæt på fantastiske badestrande, meget velfungerende skole og præmieret daginstitutioner - 5 min fra motorvej og 10 min fra storebæltsbroen - ingen lugtende eller larmende landbrug eller virksomheder.
Derudover er det også værd at nævne ejendommens varmeforbrug. Det nyere træpillefyr og varmeinstallationerne gør at sælgerens faktiske varmeforbrug i 2018 kun var på ca. kr. 17.000.-

Med eget gadekær med springvand starter dette eventyr.

Bag de hvide elektriske porte, mødes man af en skøn gammel kastanjeallé, der byder velkommen til denne smukke proprietærgård Kissendrupgård fra 1875.

Forenden af allén kører man ind på gårdspladsen med perlesten, hvor flagstangen prydes af Dannebrogsflaget. Her ligger Kissendrupgård smukt og idyllerisk omkranset af gamle smukke træer og egen frugtplantage. I parken mødes man af nostalgi, rislende vand, sanselige hyggekroge og udsigt til åbne marker så langt øjet rækker.
Når man gør sin entré i det flotte hvide hovedhus, føler man sig mere end velkommen. Den elegante hall med højt til loftet, synligt bindingsværk, rå mursten, synlige hanebånd og lækkert sildebensparketgulv i egetræ, understreger tydeligt den nænsomme og smagfulde renovering, som er gennemgående i resten af de 477 kvadratmeter beboelse. I stueetagen er der ialt 12 skønne rum, hvor hallen er centrum for hele denne herlighed.

Fra den smukke hall er der blandt andet adgang til stor spisestue med udsigt over gårdsplads. Spisestuen har direkte adgang til det store nye funktionelle
samtalekøkken i lækkert design, hvor nyt møder gammelt på en yderst charmerende og hyggelig måde. Køkkenet er praktisk placeret med adgang til bryggers, stemningsfuld vinkælder og en skøn opholdsstue med udgang til parken. Her kan gæsterne i ro og mag nyde en velkomstdrink, til værten og værtinden byder til bords.
Efter middagen kan man nyde kaffen i pejsestuen eller i den romantiske havepavillion, som med sit smukke lysindfald, indbyder til hyggelige stunder, fordybelse eller indre ro.Fra hallen fører en smukt trappe til husets 1. Sal, som er indrettet med en stor opholdsstue med plads til hele familien. Stuen ligger i forbindelse med børneværelser og soveværelse og er derfor oplagt til samvær, fællesskab og sjove stunder inden roen falder over Kissendrupgård.

I sidebygningens anneks, er der registreret 46 kvm. Beboelse, bestående af 3 skønne gæsteværelser, entré og dejligt badeværelse.
Kissendrupgård er en perle for den store familie, med mulighed for at huse flere generationer og dele hverdagen med masser af skøn natur og frisk luft.

Kissendrupgård er ikke uden grund, flere år i træk kåret som en af Danmarks smukkeste.

Vil du se mere, så kik med her på den lille video : https://www.youtube.com/watch?v=KAG-H-zR0vs