Nørremarken 16, 5881 Skårup

Nydelig villa med fin have og mange muligheder

Det er en charmerende villa i mindst lige så charmerende omgivelser, der venter jer, hvis Nørremarken 16 i Skårup tæt på Svendborg bliver jeres nye adresse. Villaen har i mange år fungeret fint for sælgerne, men nye ejere vil sikkert ønske at modernisere ejendommen og bringe den op til nyeste standarder.

Ejendommen ligger lige ud til de åbne marker, og der er under fem minutters gang til den lokale skole og børneinstitution. Byens sportsfaciliteter og SuperBrugsen finder I også lige i nærheden, og der er under fem kilometer til nærmeste badestrand, hvor I kan nyde sundets forfriskende bølger.

Villaen blev opført i 1864, og dens elegante udtryk er flot afstemt med de skønne, landlige omgivelser. Inden døre får I fire værelser, et badeværelse, to sammenhængende stuer og et køkken med viktualierum.

Det største værelse har udgang til en solrig morgenterrasse med udsigt over haven. Den byder på flotte blomsterbede og en stor køkkenhave, hvor de grønne fingre kan trylle lækkerier frem til sommerens salater og desserter.

Bestil en fremvisning, så I kan opleve både huset, haven og Skårup på nærmeste hold. For så kan I også at danne jer et indtryk af de spændende moderniseringer man kan lave.