Stejlbjergvej 1C, Tåsinge, 5700 Svendborg

Pragtfuld udsigtsvilla med vue ud over det sydfynske øhav!

Denne kvalitets og udsigtsejendom er centralt og ikke mindst højt beliggende først på Tåsinge og er på alle måder en fryd for øjet. Her får du rigtig meget for pengene og du er i gåafstand både til kroen og kirken.

Ejendommen er et fund for en aktiv moderne familie, der ønsker plads ude og inde, og som lægger vægt på at bo naturskønt og samtidigt centralt.

Haven er en sand opdagelsesrejse hvor man kan bruge mange timer. Der er plads til at I kan blive selvforsynende i denne skønne pragthave.

Haven her har altid for sælger været en kilde til megen glæde, overraskelser og ro.

Boligen er løbende renoveret gennem årene og den fremstår med en rigtig god planløsning med et pragtfuld niveauforskudt nyere kvalitets køkken og alrum.

Det er boligens hjerterum, unik og charmerende samt med direkte udgang til den pragtfulde terrasse, hvor man helt sikkert vil tilbringe mange gode stunder og nyde udsigten derfra over vandet.

Hertil kommer skøn opholdsstue med brændeovn og ligeledes med udgang til fliseterrasse - man føler helt man er ude selvom man er inde - her er man i ét med naturen.

Herudover er der spisestue, badeværelse og værelse. Soveværelse og fuldstændig moderniseret lækkert badeværelse i forlængelse af hinanden.

Underetagen byder på 2 gode disponible rum, som er i "boligstandard", badeværelse, og bryggers og baggang samt egen indgang og udgang til dejlig overdækket terrasse.

Fra boligen er der en milevid udsigt over landskabet med indsejlingen til Svendborgsund, Skarø Rev og Avernakø i det fjerne.

Alt er velholdt her og du får ikke mindre end 3 badeværelser, og så er det lige til at flytte ind i.

Ejendommen er beliggende højt på en stor skrånende grund. Haven er smukt anlagt med stor græsplæne med frugttræer og køkkenhave med bærbuske, drivhus og meget mere.

Haven vil kunne holde en familie selvforsynende med friske råvarer. Der er samtidigt et godt værksted med støbt fundament, som kan anvendes til mange formål herunder atelier eller anneks.

Der er kort vej til god skole, institutioner og fritidstilbud og dermed legekammerater, og kun under 5 minutter til Svendborg centrum og under en halv time til Odense.

Med både Netto og Rema samt bager og slagter i nærheden er indkøbsmulighederne helt i top.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.