Stoensevej 34, Stoense, 5953 Tranekær

Ejendom beliggende i skønne natur omgivelser

I den nordlige ende af Langeland, tæt på naturskønt område, ligger landsbyen Stoense. Her kan man finde denne gamle købmandsgård fra 1870.

Du har mulighed for at benytte denne ejendom som helårsbolig eller fritidsejendom.
Fra ejendommen er der kort afstand til vandet, indkøb og gåafstand til offentlig transport. Området omkring Stoense byder på en skøn natur. Landsbyen Stoense ligger på vestkysten i den nordlige ende af Langeland. Stoense Strand er et dejligt sommerhusområde i rolige og naturskønne omgivelser, tæt ved strand og skov. Der er mange aktivitetsmuligheder og seværdigheder i området, som er beliggende ca. 5 km syd for Lohals, hvor den livlige aktivitet og stille charme kan opleves i byens lystbådehavn.


Villaen er opført i 1870 og er blevet opdateret i 2004. Boligen har et boligareal på 136 m2 og hele grunden er 907 m2 stor.

Fra den store indkørsel er der adgang til husets bryggers, derfra er videre adgang til flere disponible rum. Ligeledes er der fra bryggers direkte adgang til husets køkken.
I stueplan finder du 3 disponible rum, en spisestue samt en rummelig stue. På husets 1. sal er der et fint soveværelse. Værd at nævne er også, at der er indlagt fibernet på ejendommen, som giver god mulighed for at kunne streame film, serier og spille computer uden problemer.
Ejendommens opvarmes af et 2 år gammelt pillefyr, hvor sælger oplyser et forbrug af 6 paller træpiller af ca. 12.000,- årligt.

Udendørs finder man en lille gård, hvor man i læ kan nyde kaffen. Derudover er der en dejlig, enkel have samt en mindre terrasse.

Tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.