Østergade 27, Lohals, 5953 Tranekær

Flot villa i pragtfuld stand nær Lohals havn

Naturskønt beliggende helårshus- eller fritidshus beliggende i Lohals nær havn, badestrand og dejligt fredskovsområde, der indbyder til skønne traveture. Lohals havn er meget aktiv og ikke mindst med den årlige Frikadellefest i juli måned, som er noget af et tilløbsstykke, hvor folk kommer fra nær og fjern og gode kendte orkestre kommer og underholder. Badestranden er med blåt flag og god badebro.

Herudover er der kort afstand til indkøbsfaciliteter, spisesteder og offentlig transport.

Ejendommen er funktionelt indrettet i lyst og venligt moderne design og byder dig indenfor via entreen, der fungerer som villaens fordelingsrum. Herfra har du adgang til lyst badeværelse, med stor bruseniche med fliser fra gulv til loft. Køkkenet er opsat i moderne stil med god bordplads, samt plads til spisebord. Fra køkkenet er der direkte udgang til terrassen. Via køkkenets franske døre kommer man ind til en stor opholdsstue med flot plankegulv og indemuret pejseindsats. Villaens 1. sal er indrettet med to ens værelse, og et stort master bedroom,derudover er der toilet på førstesalen.
Villaens have er opdelt i flere områder, hvor kaffen kan nydes i indskærmet område hvor orangeriet også nydes. Derudvoer er der urtehave med mange muligheder.

Ejendommen er nem og vedligeholde og har carport samt godt funktionelt skur under tag.

Så er du til naturskønt område, god badestrand, godt fiskevand eller traveture i de nærtliggende store skovområder og liv og glade dage i sommermånederne, så ring til os for en fremvisning.

Du vil bestemt ikke fortryde det.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.