Dageløkkevej 48, 5953 Tranekær

Lejlighed / fritidshus med panoramaudsigt over Langelandsbæltet

Udsigten er uden at overdrive en af de bedste i landet - og uanset hvor i ejendommen du befinder dig, kan du ikke blive fri for den. Så hvis du ikke er til grønne omgivelser, blå bølger og dådyr, der græsser - ja, så er det nok ikke ejendommen for dig. Lyder det derimod fristende, så får du en fantastisk mulighed for det her.

Udover at ligge i skønne omgivelser, så er lejligheden beliggende lige ved strandbredden i Dageløkke, så efter at have nydt en fantastisk solnedgang, så vågner I op til ikke alene havudsigt, men også lyden af bølgeskvulp fra den dejlige badestrand 70 skridt udenfor vinduet. Der er endvidere udsigt til Lundeborg.

Ejendommen er opført i år 1900, og har siden fungeret som købmand, kro og selskabslokaler med en masse tilbygninger og ombygninger sidenhen. Senest blev boligenheden etableret i 2009, så her har du en moderne, lys og stor lejlighed, der er lige til at flytte ind i. Boligen byder på tre gode soveværelser, to badeværelser, et toilet samt et stilfuldt køkken-alrum med udgang til en stor solterrasse og en stue med udgang til altan med udsigt udover havet. Desuden er der en hyggelig gårdhave med god udebruser.

Der er 20 km til Rudkøbing mod syd og 10 km til Lohals mod nord. Øhavsstien passerer lige uden for vinduerne - hele året.

Lejligheden er uden bopælspligt, hvilket betyder at du må bruge det som fritidshus.

Området er bestemt et besøg værd! Vi glæder os til at vise denne herlige lejlighed frem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.