Pilegårdsvej 4, 5700 Svendborg

Murermestervilla med stor indbydende have

Ejendommen ligger centralt i Svendborg, med under 5 minutters kørsel til centrum og 2 minutter til motorvejen. Udover den bynære beliggenhed, har villaen ikke mindre end 194 etagemeter, og udgør herved det perfekte hjem for familien.

Villaen er løbende blevet moderniseret og vedligeholdt, hvilket gør at den fremstår indflytningsklar. Grunden er 787 kvadratmeter stor, og her er der både indkørsel, carport samt god plads til leg og aktiviteter, mens de mange solrige hyggekroge og terrasser, står klar til alt fra afslapning til hyggelige grillmiddage i aftensolens skær. Haven er yderligere omkranset af hække, hvorfor man er ugenert i hele haven.

Boligen råder over 194 etagemeter fordelt på 3 etager. I stueetagen finder du efter entréen et stort alrum, som åbner op til et stort funktionelt køkken med spiseplads mm. Derudover er der fra stuen direkte udgang til en af ejendommens mange terrasser. Førstesalen rummer et badeværelse med brus, og byder hertil på to værelser, hvoraf det ene hurtigt kan opdeles i to. I kælderen er der gulvvarme overalt, og her finder du endnu et badeværelse samt flere disponible rum herunder bryggers, vaskerum og teknikrum.

Drømmer du altså om at komme tæt på byen, men ikke at gå på kompromis med tilstedeværelsen og nærheden til by og motorvej eller kvadratmeter, så er denne bolig lige noget for dig. Adressen ligger tæt på både indkøb, skole, daginstitutioner eller fritidsaktiviteter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.