Enghavevej 41, 2., 5700 Svendborg

Atmosfærefyldt udsigtslejlighed i hjertet af centrum

I en præsentabel ejendom, der er opført i 1939 finder man denne 2. sals lejlighed, der er en del af en yderst veldrevet ejerforening, der også består af stue- og førstesalslejligheden. Man kommer til at bo blandt søde og hjælpsomme naboer, der er med til at give en tryghed i hverdagen.
Det er i gå- og cykelafstand til alt og derudover får man en fantastisk udsigt ud over byen, Galgebakken, grønne områder og Svendborg Havn, hvilket er en udsigt, der ændrer sig i takt med, at vejr og årstider skifter.
Lejligheden er på 73 veldisponerede kvm med en god rummelighed og en hyggelig atmosfære, sjæl og charme, man især kan takke de smukke trægulve og -døre for. Via en smuk fælles opgang får man adgang til lejligheden.
Her træder man ind i en rummelig fordelergang, der giver adgang til alle rum.
Lejligheden byder indenfor med en rummelig stue med skønt lysindfald, og der er i åben forbindelse. Her er god plads til at indrette både en spiseafdeling og en opholdsstue. Overfor finder man et hyggeligt køkken, der har et helt nyt komfur og hvor et stort vindue lukker godt med lys ind. Drømmer man om at større køkken kan det lade sig gøre at åbne mere op ud til gangen. Udover den store stue er der ligeledes et dejligt rummeligt værelse, hvor lyset også strømmer ind. På grund af den store stue og værelset er lejligheden delevenlig og er man som forældre på udkig efter et godt forældrekøb, er denne lejlighed bestemt også interessant. Lejlighedens badeværelse ligger ved siden af køkkenet og selv her hersker der en skøn stemning.
Man får brugsret til en lys kælder, hvor der er et godt fælles vaskerum med højt til loftet og gode tørrefaciliteter. Derudover deler man et disponibelt rum og endelig får man sit eget private kælderrum.
Udenfor er anlagt en super hyggelig have i 3 niveauer. Her kan sommeren nydes enten ugeneret i en krog eller på en af terrasserne med udsigt ud over området. På bagsiden af ejendommen er der mulighed for at parkere sin cykel ligesom der er gode parkeringsforhold til bilen foran ejendommen.
En super hyggelig og stemningsfuld lejlighed, hvor det er rart at være.

Oplagt som pendlerlejlighed!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.