Høje Bøge Vej 26, 5700 Svendborg

Højtliggende og yderst charmerende villa i attraktivt område

I gåafstand til Svendborgs hyggelige gader og midtby finder man denne charmerende villa, der oser af sjæl og god atmosfære. Man kommer til at bo blandt gode og søde naboer med kort afstand til flere forskellige skoler, pasningsmuligheder, indkøb og med kun 1,7 km til stationen. Der er tillige kort afstand til Svendborgsund, hvor de maritime interesser kan dyrkes og naturen nydes.

Her er tale om en villa, der er i god og velholdt stand, og det er muligt at sætte sit eget præg. Der er inden for de sidste par år skiftet til Dannebrogs-vinduer med energi og støjdæmpende ruder.

Ønsker man at bo i en stemningsfuld bolig med skønne detaljer, gode loftshøjder og skæve vinkler, så vil denne villa være det perfekte match. Allerede når man står foran den specialfremstillede hoveddør fornemmer man, at her venter noget helt specielt, og man skuffes ikke når man træder inden for.

Her er de toneangivende rum de fantastiske stuer med gode loftshøjder, et skønt lysindfald og flotte trægulve. Der er god plads til familielivet og i løbet af de kølige måneder kan man tænde op i brændeovnen, der bidrager til stemningen. Det ældre og funktionelle køkken er et rigtig dejligt rum. Her får man virkelig lyst til både at lave mad og sætte sig ned og nyde en kop kaffe ved bordet, hvorfra man kan kigge ud i haven.

Om sommeren smelter ude og inde sammen når stalddøren åbnes helt eller delvist op og uderummet bydes inden for. I stueplan finder man også den flotte hall, hvor en charmerende trappe fører til førstesalen, samt et toilet og et rummeligt lyst værelse. På førstesalen træder man op på et rummeligt repos, hvor der er opbevaringsplads. Her finder man 3 skønne værelser og et badeværelse med bruseniche.

Ligesom villaen oser uderummet af varme og imødekommenhed, hvor man har lyst til være. Her er skønne hyggekroge og Filippa æbletræet bidrager med frugter til mange æblekager og under det mere end 100 år gamle hasseltræ, kan man sidde svalt.

Til villaen hører et udhus på 30 kvm og et stort potentiale samt en tør opbevaringskælder.

Skal I nyde sommeren i denne grønne oase?

Kontakt os meget gerne, så finder vi en tid til en fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.