Lundevej 20A, 2., 5700 Svendborg

Atmosfærefyldt lejlighed i hjertet af centrum

I en præsentabel ejendom her på Lundevej og lige midt i byens puls finder man denne 2. sals lejlighed, der er en del af en yderst veldrevet ejerforening, der også består af stue- og førstesalslejligheden samt sidebygning.

Fra lejligheden har du udsigt direkte til Den Blå Kirke og den smukke Assistens kirkegård, hvilket er en udsigt, der ændrer sig i takt med, at vejr og årstider skifter.

Man kommer til at bo blandt søde og hjælpsomme naboer, der er med til at give en tryghed i hverdagen.
Det er i gå- og cykelafstand til alt.

Lejligheden er oplagt til forældrekøb til den kommende maskinmester eller sygeplejerske måske…. eller lign. mulighederne er mange her.

Vi træder her ind i en rigtig hyggelig to værelseslejlighed, med en rummelig stue med karnap med et skønt lysindfald, soveværelse, rummeligt køkken og stort badeværelse med brus og vaskemaskine.
I stuen er der plads til både sofa, tv og spiseplads. Der er et dejligt lysindfald og synlige flotte bjælker. Fra stuen er der åbent til et velholdt og rummeligt køkken som har god skabsplads og et stort frys-og køleskab.

Til lejligheden er der en gårdhave med græs, som er et fællesareal, med tilhørende borde og bænke. Fra baghaven er der også udgang til fælles parkeringsplads og eget opbevaringsrum i gården.

Alt i alt, er dette en flot velholdt lejlighed midt i centrum. Alt hvad du skal bruge til dagligdagens gøremål, er i gåafstand. Kvickly i gågaden er kun 1-2 minutters gå gang fra adressen, hvor der her vedsiden af er diverse andre forretninger.

Benytter man sig af offentlig transport, er der busforbindelser lige om hjørnet og Svendborg station er til at nå på under 10 minutter på gåben.

Opfylder dette dine boligønsker? Så kontakt os på 6220 8080 og få en fremvisning af denne fine lejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.