Snævringen 7, Thurø, 5700 Svendborg

Moderniseret udsigtsejendom 200 meter fra Skårupøre Sund

Flot og indbydende villa der med sine 157 kvadratmeter bolig byder på moderne lækre løsninger både ude og inde, men også byder på en indretning der afspejler gode individuelle løsninger som alt sammen er med til at give villaen et spændende og moderne præg, der fint falder i med det hyggelige skippermiljø på Thurø, som villaen er omgivet af.
Med sin gode rummelige indretning og de mange værelser er villaen en ideel løsning for en familie der sætter stor pris på god plads, og samtidig værdsætter beliggenhed nær skole, indkøbsmuligheder, børnehave og offentligtransport samt idrætshal og fodboldbaner.

Villaens indretning og de uderum der smyger sig rundt om villaen er alle tilrettelagt og indrettet så man stort set over alt kan nyde udsigten til vandet, og hvor man har Bjørnemoseskovene og Skårupøre i det fjerne. For enden af vejen - det populære stenkast fra villaen - åbner der sig gode offentlige arealer med bådelaug og broer, hvorfra der kan bades hele året rundt, selvfølgelig også om vinteren. Langs med kysten både i den ene og den anden retning har man den fineste cykel- og gangsti, så man hurtigt og nemt kan
komme rundt på øen, og nemt tage cyklen ind til Svendborg.
Villaen er i 2008 til 2011 omfattende ombygget og renoveret så den i dag fremstår med et lyst og strømlinet interiør med blandt andet skibsplankegulve. Desuden er villaen blevet isoleret og optimeret efter moderne standarder så varmeforbruget er meget lavt. Se gerne mere i ejendommens flotte tilstandsrapport og ligeledes flotte energimærke.

Villaen bør ses og opleves, for først dér får man det helt rigtige indtryk af alle de kvaliteter der venter én. Så ring og lad os lave en aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.