Ristinge Fælled 15, Ristinge, 5932 Humble

Hyggeligt sommerhus i attraktive omgivelser ved Ristinge Strand

Det er et sommerhus i den allermest charmerende, klassiske stil, der venter jer, hvis I bliver de heldige nye ejere af Ristinge Fælled 15. Der er samtidig tale om en beliggenhed, der er mindst lige så attraktiv, for huset ligger godt tilbagetrukket på en stor grund i det eftertragtede sommerhusområde, og I får særdeles let adgang til nærmiljøets smukke natur.

Det inkluderer ikke mindst den populære lokale badestrand, som fuldt fortjent er blevet udpeget som en af landets allerbedste af VisitDenmark. Som et ekstra plus er der endda kig til vandet fra ejendommen.

Der er 200 meters gang til stranden, som er let tilgængelig langs den blinde private vej, som sommerhuset er beliggende på. Forenden af vejen er der en privat sti, som tager dig direkte ned til vandkanten.

Det hyggelige træhus er indrettet med tre gode værelser samt et badeværelse ved entréen, og derudover får I et skønt, lyst opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét, brændeovn samt udgang til en sydvestvendt terrasse. Denne er delvist overdækket, og I kan her glæde jer til at nyde udelivet ganske ugeneret i de afslappende og rolige omgivelser.

Kontakt os og hør meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.