Nørrebro 68, 5900 Rudkøbing

Dejligt byhus/Flexbolig med hyggelig gårdhave og i gåafstand til alt.

Her er der endelig en overkommelig størrelse flexbolig for alle livsnydere og seniorteenagere. Her finder du nemlig fred, ro, vand, natur og park samt skov.

I gåafstand til alting og centralt beliggende i Rudkøbing med kort afstand til HC Ørstedsparken, Rudkøbings stemningsfulde gågade, is- og vaffelbutik, roklubben, havnen, strand, badeanstalt, off. transport, indkøb m.v. Beliggende på en hyggelig lukket hjørnegrund med dejlig gårdhave, som er udlagt med småsten, blomsterkrukker, levende hegn i efeu, så det er nemt at holde.

Ejendommen indeholder: Entré med opgang via trappe til 1. sal. Rigtig pæn og nydelig opholdsstue med brændeovn samt i åben forbindelse med skønt lyst køkken/alrum, hvorfra der er udgang til skøn gårdhave, hvor man kan nyde aftensmaden og kaffen. Moderniseret rigtig pænt badeværelse med nydeligt badeværelsesarrangement og brus samt håndklædetørrer. Bagindgang med inst. for vaskemaskine og klinker på gulv.


På 1. sal er der dejligt stort rum opdelt via smart rumdeler, så der både er soveværelse og kontor/værelse, repos og trappe.


Ligeledes er der redskabsskur med plads til havemøbler, haveredskaber og cykler.


En pæn og velholdt hjørneejendom centralt beliggende i Rudkøbing - som er indflytningsklar.


Oplagt som fritidsbolig, idet du blot skal medbringe din weekendkuffert og det gode humør.


Ring allerede nu for en fremvisning heraf.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.