Lundbyvej 58A, Lundby, 5700 Svendborg

Udlejet fin etplansvilla med 4 værelser og dobbeltgarage. Forrentning på ca. 7%

I Lundby på Tåsinge venter jer nu denne fine etplansvilla, der blandt andet rummer fire regulære værelser samt en sydvestvendt vinkelstue. Der er tale om et sundt træhus, som står pænt og velholdt, og i tillæg til boligen får I en god dobbeltgarage med to porte.
Udenfor finder I en lukket og let holdt have samt en sydvendt fliseterrasse med udgang fra husets stuemiljø.

Med adresse på Lundbyvej 58a bliver hverdagen let og overkommelig - for såvel seniorer som børnefamilien. Inden for en radius af 400 meter finder I både skole, børnehave samt idrætshal, og der er kun omkring 100 meter til nærmeste busstoppested. Små to kilometer væk finder I desuden Dagli'brugsen Landet.

Boligens 140 m2 er optimalt udnyttet, og foruden de fire værelser samt stuen får I et badeværelse og et gæstetoilet. Der er ligeledes et velfungerende køkken, en entré og et bryggers med egen indgang. Villaen ligger i øvrigt perfekt på grunden med et godt lysindfald i værelser og stue.

Ejendommen er udlejet og køber skal således respektere lejers rettigheder. Der betales pt. 6.500 pr. md. og der kan således forventes en forrentning af investeringen på ca. 7%

Kontakt os for fremvisning af ejendommen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.