Smørblomstvænget 8, 5932 Humble

Stor sommerhusgrund beliggende for enden af lukket vænge

Stor og særdeles attraktiv sommerhusgrund beliggende i dejlig nyere udstykning på Langelands sydlige del. Fra grunden har man kort afstand til vandet, og man får golfbanen som nærmeste nabo, så man har altid nem adgang til et godt spil golf. Kan man lide at fiske er der også put-and-take sø i nabolaget og ellers byder Langelands kyster på rigtige gode fiskemuligheder hele vejen rundt om øen.

Grunden byder på gode muligheder for at bygge sig et drømmehus - endda et også et stort et af slagsen.Tilslutningsafgifterne er betalt og der er udarbejdet en geoteknisk rapport. Grunden er afgrænset af et flot levende hegn hele vejen rundt, så man kan nemt nyde tilværelsen i sit nye sommerhus i fred og ro. Der hører desuden en lille sø med til grunden som er med til at fuldende denne pakke som noget nær den fuldendte sommerhusgrund

Ved en frisk cykeltur til Bagenkop kan man på turen opleve den helt unikke stenstrand ved Keldsnor Fyr og Gulstav, hvor man også kan opleve de vilde heste som lever med mindst mulig indblanding fra mennesker. I Bagenkop kan man nyde det hyggelige miljø omkring havnen og måske besøge kroen og nyde deres lækre mad. Turen kan også gå til Humble, hvor der er rigtig gode indkøbsmuligheder i både Spar og Brugsen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.