Langøvej 22, Kædeby Haver, 5900 Rudkøbing

Flot ejendom på Langeland – nær smuk natur og strand

I smukke, landlige omgivelser lige ved Langelands vestkyst finder I denne skønne ejendom, der har status som flexbolig. Boligen rummer hele 212 m2, og indvendigt er den pænt istandsat, mens førstesalen stod færdig i 2017.

Udenfor venter en 9.846 m2 grund med en parkligende have, der står flot med frugttræer og vandløb. Fra ejendommen er der kig til marker og skov, og samtidig har I kun 600 meter til en stenstrand med bademuligheder og udsigt til Marstal og Strynø. Udover den flotte bolig, befinder der sig en 308 m2 muret og højloftet lade med ståltag, hvis anvendelse er helt op til dig. I forlængelse af laden befinder fyrrummet sig.

Går I 500 meter mod øst, har I et flot vue ud over Lindelse Nor. Ristinge Strand og Hesselbjerg Strand ligger kun en kort køretur væk, og der er flere hyggelige markveje og stier med mulighed for gå-, cykel- og rideture. 350 meter nede ad vejen holder den lokale skolebus, som kører til Rudkøbing og Humble, hvor der også er indkøb og daginstitution. Renoveringen af huset er foretaget med respekt for den oprindelige stil, og der er et gennemgående materialevalg samt fine snedker-detaljer.

Vil I vide mere? Så giv os et kald i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.