Vindebyvej 38, Vindeby, 5900 Rudkøbing

Flex/Liebhaverejendom med havudsigt i første række til Langelandsbæltet

På en udsøgt adresse i første række til Langelandsbæltet finder I denne flotte ejendom, der er af liebhaverklasse. Ejendommen ligger ganske fredeligt på en 2.568 m2 grund, der er smukt omkranset af marker, skov og vand, og fra såvel huset som haven og de velanlagte terrasser kan I nyde solen dagen rundt og den fineste havudsigt.

Huset blev opført i 2009, og foruden et stort boligareal på 229 m2 får I blandt andet en lækker dobbeltgarage og et godt, stort værksted med tørskoet indgang til boligen. Villaen fremstår helt indflytningklar med et kompromisløst materialevalg, og samtidig får I en unik indretning med fire store værelser samt tre regulære badeværelser, hvoraf det ene ovenikøbet har sauna og jacuzzi. Herudover er der blevet plads til en skøn stue og et herligt køkken-alrum, der har loft til kip, samt lysindfald og havudsigt i verdensklasse. Der er mange udgange til det solrige terrassemiljø, herunder dobbeltdør fra soveværelset.

Ud over at huset opvarmes med jordvarme, som sørger for en lav energiudgift har huset også Genvex ventilationssystem med varme genvinding, som både hjælper med, at holde varmeudgiften nede, samt sørger for et godt indeklima.

Både ejendommen og udsigten fortjener en fremvisning. Ring og hør nærmere i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.