Vejstrupvej 15, Brudager, 5882 Vejstrup

Ejendom i Brudager – med plads til det gode liv på landet

Ejendommen er hvidpudset med rødligt tag, og over hele herligheden blafrer Dannebrog i den sydøstfynske brise. Landligt er det, og på den danske måde, hvor der er plads til, at alle kan trives. På Vejstrupvej 15 i Brudager er der gode betingelser for, at man kan man folde sig ud, uanset om man er barn, voksen, hund, kat, hest, sommerfugl eller vild blomst.

Ejendommen byder på historiske vingesus og mange kvadratmeter - fordelt på blandt andet flere stuer, to badeværelser og en håndfuld værelser. Omkring ejendommen er der græsklædt have, hyggekroge, terrassesol, drivhus, gårdplads og en stor tilhørende bygning. Er der andre drømme - ja, så kan de plantes og spire frem.

Ejendommen ligger omgivet af en pragtfuld have, der byder på solkroge, hele to drivhuse hvoraf det ene har indlagt varme, derudover et par havebassiner, der også er til stor glæde for havens mange forskellige vilde fugle. Desuden byder haven også på frugttræer og bærbuske, og skulle man have lyst til en køkkenhave er der også god plads til sådan en. Den 27 kvadratmeter store vestvendte udestue ligger helt rigtigt i forhold til solen og er gennem årene brugt til mange hyggelige stunder i gode venners lag eller til hverdag sammen med familien. Udestuen skaber den perfekte forbindelse mellem villaen og haven.

Bredt ud over det smukke landskab omkring Brudager dukker der flere mindre byer op med skoler og indkøbsmuligheder, og blot få kilometer mod øst slår bølgerne mod Elsehoved Strand.

Dette er en rigtig dejlig ejendom, som helt sikkert skal opleves, så ring og book en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.