Vemmenæsvej 13, Tåsinge, 5700 Svendborg

Lys og velholdt villa i Vemmenæs - må benyttes som flexbolig

I Vemmenæs på Tåsinge finder I denne nydelige familievilla, fra år 1900 som byder på 142 m2 fordelt over halvandet plan, der løbende har gennemgået en omhyggelig renovering udført med respekt af af de mange spændende detaljer som omridset af den gamle smedjes esse, originale synlige mursten, gamle fyldningsdøre og brosten i hjørnet af stuen måske fra tidligere tiders hestehold. De mange gamle detaljer giver huset sjæl og personlighed.

I kan også udenfor nyde godt af en dejlig have, som breder sig over 1.071 m2.

I bliver her bosat i et dejligt kvarter med nærhed til både skov og vand, der indbyder til lange gåture. Herudover er I blot en kort køretur fra hverdagens gøremål i form af skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, som alt sammen nås i en radius af fem og en halv kilometer.

Jeres kommende hjem fremtræder nydeligt med grå facade, hvide vinduesrammer og døre samt mørkt tag. Til ejendommen hører der en carport med tilknyttet udhus, hvor bilen parkeres, inden I bevæger jer indenfor. Inden døre bliver I mødt af en lys og indbydende bolig, der har et dejligt lysindfald i samtlige rum.

Stueetagen råder over køkkenet og stuen, som er samlet i én herlig forening, hvilket giver jer de bedste betingelser til at være i hinandens selskab. Køkkenets elementer har ideelle opbevaringsløsninger, og samtidig er der alle nødvendige hvidevarer, så I kan tilberede skønne middage, der kan nydes omkring spisebordet ved den stemningsskabende og nye træpille ovn, model Edilkamin Slide2 7. Videre har denne etage et bryggers, et brusebadeværelse samt et værelse.

Fra stueetagen fører trappen jer op til førstesalen, der inkluderer tre værelser, som kan anvendes efter jeres behov. Yderligere er der også en gang, der er ideel at benytte til hjemmekontor, hobbyrum eller noget helt tredje.

Udenfor får I fornøjelsen af en stor matrikel, der trods størrelsen er anlagt i en vedligeholdelsesnem stil, så I i stedet kan slappe af på den sydvendte terrasse. Foruden terrassen er resten af matriklen prydet af græsplæne, bede, buske og træer. Sluttelig er der fra forhaven en smuk udsigt over marker, vandet og Siødæmningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.