Niels Juels Vej 26, 5700 Svendborg

Sjælden udbudt villa med udsigt til Svendborgsund

I har nu muligheden for at overtage denne stemningsfulde ejendom, der ligger skønt placeret i anden række til Svendborgsund. Her er tale om en klassisk villa fra 1910, der er opført i tre etager. Inden døre fremstår boligen med lyse, højloftede rum, hvoraf flere har smuk udsigt til vandet.

Ejendommen præsenterer sig med hvid facade, fine vinduespartier og sadeltag med kvist. Bemærk også den elegante karnap og de rødmalede trædetaljer samt det runde vindue i gavlen - arkitektoniske elementer, der bidrager til husets charmerende udtryk. Villaens boligareal er fordelt på stueplan og første sal, og hertil følger bonuskvadratmeter i husets kælder.
Stueplanet udgøres af et køkken og to stuer samt en entré. Det hyggelige køkken fremstår med lyse skabs- og skuffeelementer samt bordplader i granit og højglanslakeret træ. Fra vinduet er der desuden dejlig udsigt til den grønne baghave.

De to stuer forenes af franske døre, og ligesom i størstedelen af boligens rum er her rustikke plankegulve. Den ene stue har plankegulv fra Dinesen samt dobbeltdør ud til haven, mens den anden stue har brændeovn og diskret stuk. Denne stue prydes tillige af den førnævnte karnap, der vender ud mod sundet.

På første sal finder I et soveværelse, et stort værelse - tidligere opdelt i to og med hems, badeværelse med brus samt en repos. Fra soveværelset er der ligeledes en betagende udsigt over vandet.
I kælderetagen er der vaskerum, toilet og værksted samt tre disponible rum af varierende størrelse.

Baghaven har kønne, gamle træer og frodige blomsterbuske samt en let holdt plæne og to terrasser. Her er endvidere et cykelskur og et haveskur til opbevaring.

Det attraktive nærmiljø byder på et godt naboskab beboerne imellem, hvilket ses med bl.a. havelågen til naboen.Fra adressen er der kun fem minutters gang til lystbådehavnen, der har kiosk og en lille strand. Her er også et grønt areal med legeplads og motionsområde til fælles brug.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.