Berberisvænget 8, Stenodden, 5700 Svendborg

Pragtfuldt sommerhus med udsigt til skov og strand

Meget velholdt sommerhus smukt beliggende ud til åbne grønne arealer, og med en fantastisk udsigt ud over vandet med Valdemars Slot og skovene på Tåsinge i baggrunden som alt sammen danner en smuk ramme om den maleriske udsigt.

Sommerhuset er omhyggeligt passet og plejet af sælgerne, der har ladet huset bygge i 1998. Huset er godt indrettet med to store værelser med i alt 4 sovepladser, dertil et godt soveværelse med dobbeltseng. Et dejligt velindrettet køkken som ses i åben forbindelse til spiseplads, og ikke mindst pragtfuld stueafsnit, hvor udsigten også kan nydes. Lækkert badeværelse med spabad og brusebad. Desuden et godt depotrum til opbevaring. Der er desuden en hyggelig hems ind over soveværelset, hvor der også sagtens kan indrettes et par sovepladser.

Rundt om huset er der anlagt store træterrasser hvor udelivet kan nydes i de lange lyse timer af året.

Når man ankommer til huset mødes man af gode parkeringsarealer med plads til tre biler. Den ene bil kan ovenikøbet holde i tørvejr i en lækker nyere carport med redskabsrum - carporten er opført i samme stil som sommerhuset og falder dermed godt ind i ejendommens samlede stil og karakter.

Stenodden Sommerland er et dejligt sommerhus område på Tåsinge, hvor man har kort afstand til børnevenlig strand og skoven ligger stort set lige ved døren. Tåsinge byder endvidere på gode muligheder for cykelture og gåture. Indkøbsmuligheder finder man i Landet Brugs få minutters kørsel derfra, og man kan også tage en smuttur til Rudkøbing eller Svendborg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.