Kystvej 12, Vindeby, 5700 Svendborg

1.række til vandet med egen bro og strand

Denne ejendom er beliggende på en af de mest populære adresser i Vindeby nemlig Kystvej.

Der er kort afstand til det hyggelige havnemiljø ved Vindeby Lystbådehavn, dagligvareindkøb, slagter, bager, skole, daginstitution mv. Der er hurtig og nem adgang til motorvej og Odense nås på under en halv time. Herudover får I den smukkeste natur, skov og ikke mindst vandet på tætteste hold.

Gå en tur i skovene omkring Troense og Valdemar slot, eller gå en dejlig tur på ''Skansen'' med sandet under fødderne og kig til sundet og Svendborgs gamle havnemiljø.

Ønsker I at mærke Svendborgs hyggelige bymidte og diverse specialforretninger, tager turen i bil kun få minutter eller man kan sejle derover, hvis man har en båd liggende ved broen.

Boligens indretning er nøje gennemtænkt ved den gemmegribende renovering i 2006 og der er generelt i boligen tænkt over placeringen af de forskellige rum i forhold til udsigten til Svendborg Sund, Vindeby Lystbådehavn, Den runde lystbådehavn i Svendborg, Svendborgs hyggelige huse samt hele Sundet. Her kan altså nemt findes en plads til at nyde et koldt glas til solnedgangen eller en kop kaffe om morgenen.

Boligen byder indenfor med:
Entre med klinker og gulvvarme samt fuldmurede vægge indvendigt, ligesom loft er ført op i kip, mellemgang, gæstebadeværelse med brus og nydeligt Kvik badværelsesarrangement samt ikke mindst gulvvarme, nedgang til vinkælder og -viktualierum, stort soveværelse med indbygget skabsvæg og indgang til skønt badeværelse med gulvvarme og brus, masser af skabe og pænt kvik badarrangement.

Bryggers og baggang med klinker og masser af skabsplads, 3 store skabe, teknikrum, kondenstørretumbler og vaskemaskine i god arbejdshøjde, rigtig god bordplads med vask, fra bryggers baggang er der udgang til overdækket terrasse med udekøkken og højbede m.v..

Kontor med nydeligt parketgulv og skabe, der er mulighed for etablering af hems, værelse 2 identisk med det andet og igen mulighed for etablering af hems - eller slå værelserne sammen.

Pragtfuld Kvik køkken med dobbelt vask og med skøn udsigt over sundet medens man er i køkkenet - alt i hårde hvidevarer.

Dejlig stor spise- og opholdsstue med egeparketgulv og i åben forbindelse med køkkenet samt med direkte udgang til skøn terrasse, hvor man vil tilbringe mange skønne timer og ikke mindst nedgang til egen strand samt badebro.

Grunden er beliggende lige ned til Svendborg Sund. Her er det kun sandstranden samt badebroen som skiller vand fra land, så den herlige udsigt til Svendborgs hyggelige havnemiljø, Svendborgsund broen samt nogle af Svendborgs ældre og charmerende ejendomme kommer til sin ret og kan nydes fra både grunden og boligen. Forhaven er udlagt med græs og højbede, bede samt mindre Lysthus/drivhus og garage som pt. anvendes til værksted.

Vil du bo i 1. række til vandet og på en af Vindebys bedste adresser, med egen badebro og strand?

Så ring og aftal tid for en fremvisning på telefon 6220 8080.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.