Krengerupvej 14, 5690 Tommerup

Bindingsværkidyl på pragtfuld naturgrund

Idyllen er helt i top i denne stråtækte bindingsværksejendom, hvor hovedhusets 250 m2, der fordeler sig på to etager, blandt andet byder på fem værelser, tre stemningsfulde stuer og et hyggeligt køkken-alrum. Med bondehusvinduer, synlige bjælker i loftet samt gulve belagt med en nydelig blanding af parket, planker og brændte klinker emmer huset af klassisk charme, og gennem de seneste 25 år er det istandsat fra top til tå, så du også kan glæde dig over moderne komfort som eksempelvis en indendørs svømmepøl.

Med følger også gode udhuse samt et velindrettet anneks, der kan bruges til liberalt erhverv. Grundens 3,2 hektar byder på en skøn have, en alsidig urtehave, en frugtlund med et væld af forskellige frugter og bær samt en sø og engarealer, der tiltrækker alt fra ænder og fasaner til rådyr og kronhjorte. Selvom du bor naturskønt, så er der gåafstand til skole og indkøb i Tommerup samt nem adgang til motorvejen.

Historien om Drudgaarden er, at den tidligere har hørt direkte under det fynske Rytterdistrikt, der ophævedes af Kong Frederik d. 5, hvorefter gården blev solgt ved auktion i 1764. Drudgaardens har været i slægten Druds besiddelse i flere hundrede år. Af denne slægt, der er indvandret fra Holland, er Hans Christiansen Drud den ældst kendte, som ejede gården i slutningen af det 17. århundrede. Gården er herefter gået i arv i mange generationer af familien Drud, hvor den sidste Christian Drud frasolgte den i 1970. Det siges at H. C. Andersens morfar har været søn på Drudgaarden.
I 1963 brændte alle gårdens udlænger, og Drudgaarden blev genopført på dens tidligere marker på Krengerupvej 30.
I dag hedder gården Redeligheden, og er det oprindelige hovedhus af Drudgaarden, hvor den stadig er placeret på sin oprindelige plads i den venstre side af Tommerup By, hvor den ligger lavt i terrænet med kig ud over markerne.

Kontakt os for mere information.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.