Vejstrupvej 6, Brudager, 5882 Vejstrup

Stemningsfuld villa med skøn beliggenhed i Brudager

Velkommen til Vejstrupvej 6 i landsbyen Brudager, hvorfra der er få minutters kørsel til dagligdagens fornødenheder. Her kan I glæde jer til en charmerende villa på 170 veludnyttede m2 fordelt over to plan, der beriger jer med en optimal planløsning til familien.

Ejendommen fra 1777 er løbende vedligeholdt gennem årene. Blandt andet er der blevet renoveret første sal, lagt gulvvarme i køkkenet og på førstesalens badeværelse, isat mahognivinduer og skiftet pillefyr.

I stueetagen kommer samværet i fokus i de to sammenhængende stuer, som let kan indrettes med en sofagruppe og et spiseareal. I det hyggelige INVITA-køkken er der rigeligt med skabsopbevaring til køkkenredskaberne samt plads til en spisekrog. Endelig rummer stueetagen et badeværelse, et bryggers og et disponibelt rum, der eksempelvis kan indrettes som et værelse, hvor børnene kan lege, mens I laver mad.

Førstesalen byder på en møblerbar repos, som leder til et badeværelse og to store værelser. Det ene har et gennemgangsværelse, der passende kan bruges som walk-in-closet.

Udelivet får fortrinlige betingelser på den solrige terrasse, hvor I kan nyde sommerens grillmiddage. Dertil inviterer den store have til afslapning såvel som leg og boldspil. Til huset hører der også en god garage på 100 m2 med tre disponible rum og mulighed for både værksted, motionsrum eller hobbysysler.

I bosætter jer i en velfungerende by med et dejligt naboskab og flere aktiviteter for hele familien. Skolebussen til Stokkebækskolen i Gudme kører lige forbi huset, og det tager ikke mere end knap ti minutter at køre til indkøb og pasningstilbud. I får heller ikke langt til hverken Svendborg midtby, Odense eller Nyborg, der alle er en kort køretur væk. I bosætter jer her i et dejligt naturområde, hvor der ikke er lagt til diverse grønne skove og moseområder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.