Assensvej 179, 5771 Stenstrup

Stemningsfuld villa centralt beliggende i Stenstrup

Her har du chancen for at blive den næste ejer af denne stemningsfulde villa, der er ideelt placeret midt i Stenstrup med let adgang til alle de daglige fornødenheder. Inden for en radius på blot 1 km fra adressen finder du både indkøbsmuligheder, daginstitutioner, byens forsamlingshus samt idrætsfaciliteter omkring Stenstrup Hallen.

Villaen på 104 m2 beliggende på Assensvej 179 i Stenstrup blev opført i 1939 og omfatter en rummelig stue, et køkken, et badeværelse og et soveværelse. På første sal møder dig en altan/overdækket terrasse, der giver en imponerende udsigt over et varieret og smukt marklandskab.

Ejendommen befinder sig også tæt på Egeskov Slot, der året rundt er vært for forskellige events og et julemarked. Derudover er Egeskov slot altid en udflugt værd!

Der er nem adgang til motorvejen mod henholdsvis Svendborg og Odense. Samtidig ligger Stenstrup togstation ca. 1,5 km fra ejendommen, der huser afgange mod Svendborg og Odense station. Svendborg summer det lokale kulturliv med caféer, havnefronten, butikker og meget mere.

Hvis dette lyder interessant for dig, så tøv ikke med at kontakte os for en fremvisning. Vi ser frem til at dele alle mulighederne med dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.