Ørbækvej 258, 5892 Gudbjerg Sydfyn

Velholdt ejendom med naturskøn beliggenhed tæt på indkøb og skole

Denne ejendom er en charmerende blanding af landlig idyl og moderne bekvemmeligheder, beliggende på Ørbækvej 258 lige i udkanten af Gudbjerg.

Med sin velholdte stand og rummelige bolig, er den ideel for en stor familie som værdsætter god plads. Ejendommen inkluderer en rummelig lade og en dobbelt garage, og den store grund tilbyder masser af muligheder for udendørs aktiviteter.Placeringen er ideel for naturnære oplevelser med bøgeskoven lige ved døren. I det nærliggende Gudbjerg er der nem adgang til skoler, dagligvareforretning og børnepasning, og området er også kendt for sin succesrige håndboldklub, GOG.

Gudbjerg tilbyder en komplet livsstil med alle nødvendigheder inden for rækkevidde.Ejendommen har gennemgået flere renoveringer, herunder nyt tag og forbedret isolering på øverste etage. Udsigten er betagende, især mod øst. Køkkenet er familiens hjerte, hvor alle samles om morgenmaden. De to stuer flyder sammen og tilbyder plads til afslapning og måltider. Gennem bryggerset finder man en dejlig stor spisestue med gulvvarme og direkte adgang til haven. På tagetagen er der et badeværelse med badekar, og på første sal er der yderligere et badeværelse og seks værelser, hvoraf det ene er delt i to, og to har adgang til en indbydende altan.

Haven er en fryd for øjet med sine velplejede blomsterbede og et indbydende terrasseområde, som fører op til altanen. Der er også hyggelige kroge, hvor man kan nyde udsigten over det åbne landskab. Gårdspladsen er smukt designet og skaber en naturlig forbindelse mellem ejendommens bygninger.

Kontakt os meget gerne og lad os lave en aftale om en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.