Bregningevej 3, Tåsinge, 5700 Svendborg

Pragtfuld villa i Vindeby tæt på skole, indkøb og lystbådehavn

Ejendommen er beliggende i et attraktivt og fredeligt kvarter, tæt på daginstitutioner, fritidsaktiviteter og et udvalg af indkøbsmuligheder. Ganske kort fra adressen finder I Vindebys lystbådehavn, hvor der også ligger en skøn lille badestrand. Dette område er ideelt til at tage picnic-kurven med sig ned til vandet og nyde den betagende udsigt til Sundet samt Ærø-færgen, der passerer forbi ude i sundet.

Denne ejendom udgør en charmerende 2-families villa, hvilket betyder at der er mulighed for benytte den som enten én enhed eller to separate enheder/lejligheder. Når man træder ind i entréen, møder man en trappe, der fører til førstesalens separate afdeling, og en dør, der åbner op til stueetagens afdeling. Stueetagen byder på et køkken, badeværelse, soveværelse og to sammenhængende stuer. Fra den ene stue er der adgang til en hyggelig altan ud mod haven.

Ejendommen byder desuden på en rummelig kælder, hvoraf 50 kvm er indrettet som boligareal. Her finder I to værelser og et toilet. Derudover er der to disponible rum samt et trapperum. Stueetagen og den beboelige del af kælderen udgør samlet 135 kvm boligareal, og er en afdeling for sig.

På boligens første sal, som er boligens anden afdeling og udgør 65 kvm boligareal, finder I endnu et køkken, som åbner sig til en hyggelig opholdsstue. fra denne stue der er adgang til en indbydende hems. Derudover indeholder første sal to soveværelser samt et badeværelse.

Ejendommen omgives af en indbydende og velholdt have med masser af plads til aktiviteter, hygge og leg. En fliseterrasse er anlagt, så der er rig mulighed for at invitere gæster til hyggelige stunder på adressen.

Vil du hellere have det hele for dig selv, så kan der meget nemt og med få midler ske en ændring af planløsningen så hele villaen står til rådighed for køber.

Kom og oplev denne vidunderlige villa!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.