Gerritsgade 21, 5700 Svendborg

Investeringsejendom med særdeles attraktiv beliggenhed - 155 kvm erhverv

Velkommen til denne charmerende erhvervsejendom, med særdeles attraktiv beliggenhed i hjertet af Svendborgs gågademiljø, centralt placeret overfor det gamle springvand på det lille torv i Gerritsgade.

Ejendommen er registreret til erhverv og er pt. fuldt udlejet. På stueetagen og første sal har ejendommen fornøjelsen af at huse en hyggelig café. Anden sal er hjemsted for en frisørsalon.

Ejendommen er opført i år 1892 og er renoveret/ombygget i 2005. Ejendommen er løbende blevet omhyggelig vedligeholdt. Ejendommens tre etagere indeholder i alt 155 m2 erhvervsareal. Hertil kommer et kælderareal på 20 m2.

Der er tale om en smuk bygning i tre etager med mørkeblå facade og fine stukdekorationer, der gør ejendommen meget detaljerig, at kigge på.

Denne ejendom er en perfekt mulighed for investorer, der ønsker at blive en del af Svendborgs pulserende byliv. Med sin historiske charme, praktiske beliggenhed og velholdte tilstand, repræsenterer denne ejendom en enestående mulighed for dem, der søger en unik og indbringende investering i hjertet af byen.

Den årlige lejeindtægt er kr. 322.614 ekskl. moms.

Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller for at arrangere en fremvisning af denne imponerende erhvervsejendom.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.